9 Feb 2013

OMEGA GUARD SHAKLEE : Untuk Siapa??


Anda perlukan OmegaGuard sekiranya :
~ Ada penyakit asma dan lelah kerana Omega berperanan mengelakkan kesejukkan.
~ Ingin menurunkan berat badan kerana Omega menggalakkan pembakaran lemak dan mengelakkan
pembentukan lemak.
~ Mempunyai penyakit gout kerana Omega mengelakkan imflamation pada sendi-sendi dan langkah berjaga-jaga supaya bengkak itu tidak membesar.
~ Ada penyakit kulit seperti alahan seafood, resdung, ekzema dan gegata.
~ Penghidap penyakit jantung dan darah tinggi
~ Penghidap kanser.
~ Ingin meningkatkan daya tumpuan dan mengingat seperti pelajar, kanak-kanak, ibu mengandung dan
ibu menyusu.
~ Mengalami sakit dan keradangan sendi.
~ Anda mengalami kebas-kebas tangan, kesejukkan kaki dan tangan terutama wanita lewat 50an.


Omega adalah asid lemak perlu yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan sebaliknya perlu diambil melalui pemakanan seharian. Tahukah anda bahawa masih banyak khasiat Omega3 yang kurang anda sedari! Sedangkan zat ini amat baik untuk kesihatan anda!!


Omega 3 terdiri daripada EPA dan DHA. Tahukah anda akan kebaikan bahan-bahan ini?

EPA MENCEGAH
  • Kanser
  • Pembekuan Darah
  • Pembekuan Lemak dalam Darah
  • Kadar Kolestrol berlebihan
  • Penyakit Jantung
  • Tekanan Perasaan
  • Tekanan Darah Tinggi
TUGAS DHA
  • Mencegah Radang Sendi
  • Mencegah Asma
  • Meningkatkan Daya Seks
  • Mengelakkan Kanser PAYUDARA, USUS, PANKREAS DAN PROSTAT
  • Mencegah Penyakit Kulit
  • Mengelakkan MIGRAIN ,RASA KEBAS DI ANGGOTA BADAN SERTA KESEJUKKAN PADA KAKI DAN TANGAN.
Sumber OMEGA3 ?
  • Telur
  • Ikan salmon
  • Ikan Tuna
  • Ikan sardin
  • Ikan bilis
  • Ikan makarel
  • Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

OmegaGuard Shaklee terdiri daripada 7 asid lemak Omega-3 semulajadi iaitu EPA (Eicosa Pentaenoic Acid), DHA (Docosa Hexaenoic Acid), ALA dan lain-lain lagi. Satu hidangan OmegaGuard (3 biji) menyediakan 990mg Asid Lemak Omega-3.

Ultratulen & Bergred Farmaseutikal

Omega Guard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari 3 molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat di bawah suhu rendah yang terjaga. Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghlangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium dan sebagainya yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.
Credit and thanks to Kak Alin @ Momma Mia
** These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

No comments:

Post a Comment